ripple drop episode 7

Hoe en waar kan ik de XRP van Ripple kopen?

LiberBits
Mar 21, 2018
Aanbieding: 
Ripple kopen

Meer en meer beleggers kopen Ripple of beter gezegd de interne cryptovaluta van Ripple, de XRP. De XRP wordt steeds meer gekocht aangezien steeds meer banken en financiële instellingen gebruik (gaan) maken van de Ripple software en het globaal gedistribueerde betalingsnetwerk van Ripple (RippleNet). Banken kunnen zeer veel transactieverwerkingskosten besparen, grensoverschrijdende betalingen optimaliseren en de concurrentiekracht te vergroten door gebruik te maken van Ripple’s blockchain en cryptocurrency technologie. RippleNet concurreert met het verouderde en controversiële SWIFT-netwerk. Vandaar, vele beleggers hebben een zeer positieve toekomst verwachting voor Ripple en kopen daarom de XRP cryptomunt als een speculatieve belegging.

XRP kopen voor de actuele koers

Hieronder kun je de actuele koers van XRP zien en XRP kopen.

Tegenwoordig kun je eenvoudig de XRP van Ripple kopen met iDEAL in Nederland op het handelsplatform van Bitvavo of de Blox app voor de smartphone. Je kunt de aangekochte XRP hier ook nog eens hier veilig en gemakkelijk laten opslaan. Dit is vooral voor de beginnende crypto-belegger handig. Voor de beginner is het aller makkelijkste om Ripple (XRP) te kopen bij de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo of de smartphone app van Blox.

Waarom zou ik XRP kopen bij Bitvavo? Deze jonge Nederlandse onderneming heeft een makkelijk te gebruiken oplossing ontwikkeld. Je kunt hier direct van vanuit je bankrekening met iDEAL Ripple kopen en laten bijschrijven op je Bitvavo Ripple wallet. Deze Nederlandse dienstverlening is uniek en vooral voor de Nederlander uitermate gemakkelijk om snel de Ripple XRP coins te kopen en te bewaren. Voor meer informatie: Bezoek Bitvavo.

ripple kopen bij Satos in Nederland

Bitvavo is niet meer alleen. BTCdirect in Nijmegen en de eerder genoemde Blox app bieden ook de mogelijkheid aan om Ripple voordelig te kopen. Ripple kopen bij BTCdirect of Blox met iDEAL verloopt soepeltjes en ze beschikken over een uitstekende klantenondersteuning. Even opletten, deze diensten beschikken niet over Ripple wallet ondersteuning. Het beste is om eerst de Ledger Nano S te bestellen. Dit is een extreem veilige hardware wallet die de Ripple cryptomunt XRP ondersteunt.  Beschik je al over een Ripple wallet, bezoek dan BTCdirect. Beschik je nog niet over een Ripple wallet? Lees dan eerst het volgende artikel: beste selectie van Ripple wallets of Bezoek Bitvavo.

Wil je Ripple kopen om te verhandelen als een daghandelaar?

Vele crypto beleggers willen ook actief Ripple kunnen verhandelen. Wil je goedkoop Ripple kopen en actief verhandelen op een professionele daghandelaar? Dan raad ik je aan om de volgende professionele trading platforms met elkaar te vergelijken:

Voor meer informatie: Wat is de beste crypto handelsplatform?

Wil je Ripple kopen in de vorm van XRP termijncontracten?

Ten slotte, zijn er ook termijncontracten in de vorm van XRP Futures contracten beschikbaar die vooral de meer veel eisende trader zal bekoren. Voor meer informatie:

Wil je Ripple kopen met Bitcoin en ander cryptogeld?

Beschik je al over Bitcoin of Litecoin? Inderdaad, je kunt Ripple ook zeer voordelig kopen met bitcoins bij Changelly. Je zult eerst een Ripple Wallet moeten selecteren. Je kunt de aangekochte XRP dan direct sturen naar je Ripple Wallet, zoals de GateHub sturen. Ten slotte, is het ook aan te bevelen om ze uiteindelijk veilig te vergrendelen op de Ledger Wallet Nano S.

Indirect XRP kopen voor pure prijsspeculatie?

Wil je met Ripple kunnen speculeren zonder poespas met wallets en beurzen? Wil je niet zelf over Ripple’s beschikken en zorgen maken over de opslag en veiligheid van deze crypto-assets? In dat geval, kun je ook Ripple-CFD’s kopen bij een traditionele makelaar in CFD’s zoals 24Option. Je speculeert dan met de prijs volatiliteit van Ripple zonder de crypto’s zelf in beheer te hebben. Beleggen in Ripple-CFD’s bij een traditionele makelaar in CFD’s zoals 24Option is dan een goede optie. Je speculeert dan met de prijs volatiliteit zonder de crypto’s zelf in beheer te hebben. Dit is uitermate risicovol en niet aan te raden om te doen.

Ripple kopen (XRP) op basis van kennis!

Vergeet niet om je te verdiepen in Ripple en meer te leren over het project. We hebben een aantal kritische artikels geschreven over Ripple:

Wil je Ripple kopen en ook kunnen uitgeven in de winkel met een betaalkaart?
Inderdaad, je kunt Ripple kopen en ook weer makkelijk uitgeven door deze om te zetten op een betaalkaart als euro’s. Voor meer informatie:

Waarschuwing: het kopen van XRP (Ripple tokens) is een risicovolle belegging. Leer meer over Ripple en lees ons artikel:

Lees verder

USD stablecoins kopen?

Samenvatting: we varen in ongekende financiële wateren met een chronisch tekort aan Amerikaanse Dollars. De vraag naar gedigitaliseerde blockchain dollars, de zogenaamde USD stablecoins is ook toegenomen. De toenemende vraag naar dollars heeft te maken met problemen binnen het financiële systeem onder meer in de internationale repomarkt en de kredietmarkten. De huidige globale schuldenbubbel lijkt […]

LiberBits
Apr 1, 2020
4,5 min

De Dollar Milkshake Theory en het tekort aan dollars?

Samenvatting: sinds de laatste kredietcrisis injecteren de centrale banken op gezette tijden steeds meer liquiditeit (krediet – schuld) in de kapitaalmarkten die genomineerd in de belangrijkste valuta. Deze enorme toename in liquiditeit maken van de kapitaalmarkten een schuimige milkshake met verschillende valutasmaken (USD, EUR, GBP, YEN, RMB etc). De meeste schulden staan uit in Amerikaanse […]

LiberBits
Apr 2, 2020
8,5 min

Wat is een goed alternatief voor goud?

Tijdens crisistijden neemt de vraag naar goud in de vorm van gouden munten en goudbaren flink toe. Goud is een van de meeste veilige en conservatie beleggingen die iemand kan maken tegen inflatierisico’s veroorzaakt door het monetaire beleid van centrale banken. Toegenomen inflatierisico’s door het monetaire en fiscale beleid De coronacrisis dreigt een globale economische […]

LiberBits
Mar 25, 2020
3 min