ripple drop episode 7

RIPPLE EXCHANGE

LiberBits
Jan 3, 2019
Aanbieding: 

Ben je van plan om XRP aan te schaffen en in Ripple te investeren, maar je weet niet war te beginnen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een Ripple exchange voor het omwisselen van euro’s naar de cryptovaluta van Ripple: XRP.

ripple exchangeInderdaad, een Ripple exchange is een ruilbeurs met een handelsplatform voor het verhandelen van XRP voor Euro’s of andere cryptovaluta. De meest eenvoudige Ripple exchange is een wisselkantoor of broker die onmiddellijk voor een klant euro’s kan omwisselen voor XRP en storten op een beheerde of eigen Ripple wallet. Dus er zijn verschillende type Ripple exchanges beschikbaar. Bovendien, is het belangrijk om te beseffen dat de meeste cryptovaluta exchanges Ripple ondersteunen. We zullen deze hier kort bespreken waardoor de lezer zelf kan bepalen welke Ripple exchange het beste past bij eigen specifieke wensen en vereisten:

  1. Ripple wisselkantoor. Ripple kopen in Nederland is super eenvoudig bij een Nederlandse wisselkantoor zoals Satos of BTCdirect.
  2. Ripple handelsbeurs met Ripple wallet ondersteuning. Deze handelsbeurzen beschikken over een professioneel handelsplatform voor het verhandelen van XRP en andere cryptovaluta. In Nederland is vooral Bitvavo een goed voorbeeld. In de Verenigde Staten Kraken en in Malta is er Binance. Het is wel zo dat deze crypto exchanges Bitcoin als referentie gebruiken.
  3. Ben je op zoek naar een pure Ripple exchange XRP als referentie en als hoofdvaluta dient in de handel van alle andere cryptovaluta, dan kun je XRP United Exchange of de DCEX exchange eens bezoeken.
  4. Ripple betalingsplatform met Ripple wallet ondersteuning en een betaalkaart. Hier is vooral Wirex van belang om te noemen.
  5. Ripple handelsbeurs voor XRP termijncontracten. Bitmex is een handelsbeurs voor crypto derivaten en ondersteunt XRP futures.

Dit zijn voorbeelden van de belangrijkste type Ripple exchanges. Het zijn in feite crypto exchanges die Ripple ondersteunen of Ripple als de basisvaluta gebruiken voor de handel in cryptovaluta.

Voor meer informatie:

Lees verder

De uitvinding van het getal Nul en Bitcoin!

Volgens een prachtig en diepgravende essay van Robert Breedlove kan de uitvinding en ontwikkeling van Bitcoin vergeleken worden met die van het getal nul. In onze geschiedenis heeft de mensheid bijna geen concept van nul gehad. Nul is een abstract getal en moest worden uitgevonden, ontwikkeld en geaccepteerd. De geschiedenis van het getal nul gaat […]

LiberBits
Apr 3, 2020
3 min

USD stablecoins kopen?

Samenvatting: we varen in ongekende financiële wateren met een chronisch tekort aan Amerikaanse Dollars. De vraag naar gedigitaliseerde blockchain dollars, de zogenaamde USD stablecoins is ook toegenomen. De toenemende vraag naar dollars heeft te maken met problemen binnen het financiële systeem onder meer in de internationale repomarkt en de kredietmarkten. De huidige globale schuldenbubbel lijkt […]

LiberBits
Apr 2, 2020
5 min

De Dollar Milkshake Theory en het tekort aan dollars?

Samenvatting: sinds de laatste kredietcrisis injecteren de centrale banken op gezette tijden steeds meer liquiditeit (krediet – schuld) in de kapitaalmarkten die genomineerd in de belangrijkste valuta. Deze enorme toename in liquiditeit maken van de kapitaalmarkten een schuimige milkshake met verschillende valutasmaken (USD, EUR, GBP, YEN, RMB etc). De meeste schulden staan uit in Amerikaanse […]

LiberBits
Apr 2, 2020
8,5 min