newmont goldcorp

GOLDDIRECT

Nov 9, 2014
Aanbieding: 

Golddirect is een edelmetaal specialist in Londen die edelmetalen kan leveren voor een zeer goedkope prijs. GoldDirect probeert te concurreren met BullionVault die ook in London zijn kantoor heeft. Voor Nederlanders is GoldRepublic of Holland Gold een betere optie. Nederlander beschikt over genoeg goede bullion dealers.

London is een van de grootste handelsmarkt voor edelmetalen en is daarom een zeer strategische locatie om voordelig goud en zilver te verhandelen. Er zijn twee duidelijke unieke voordelen t.a.v. de Nederlandse competitie die voor bepaalde Nederlandse beleggers de doorslag kunnen geven om bij GoldDirect edelmetalen te kopen.

In de eerste plaats, wanneer je graag snel fysiek goud en zilver snel wilt kunnen verhandelen, dan is deze edelmetaal specialist een uitstekende keuze. Je kunt er namelijk een handelsrekening openengolddirect
waarbij je makkelijk edelmetalen kunt kopen en weer verkopen.
Dit komt doordat je al het goud en zilver dat je aankoopt wordt opgeslagen in de kluizen van Baird & Co. Het is veel goedkoper om je goud en zilver in London op te slaan en vervolgens daar weer te verkopen voor de beste prijs. Naast het feit dat je edelmetalen super beveiligd en verzekerd veilig zijn opgeslagen, bespaar je ook nog eens geld op tweemaal transportkosten. Natuurlijk, kun je ten alle tijden jouw aangekochte goud en zilver thuis laten bezorgen. Het is jouw eigendom, opgeslagen in een kluis in Londen. Baird & Co zal jouw een certificaat toesturen.

golddirect review

In de tweede plaats, wanneer je echt veel geld hebt om in goud te investeren, kun je zeer veel geld besparen. Bij GoldDirect kun je o.a. de 12.5 gouden kilobaren kopen voor een zeer voordelige prijs. Het zijn de Good Delivery Bars die ook de banken en overheden aanschaffen en in de kluis hebben opgeslagen. Duizenden euro’s kun je besparen wanneer je deze kilobaren zo dicht bij de bron aanschaft.

Conclusie over GoldDirect

Het heeft grote voordelen om goud en zilver te verhandelen op London Bullion Market. GoldDirect kan daardoor uitstekende prijzen garanderen en ook een fantastische dienstverlening voor mensen die daadwerkelijk makkelijk met fysiek goud en zilver willen handelen. Dit is een strategie die niet iedereen kan toepassen. Niettemin, BitReserve kan een nieuwe optie zijn.

goud kopen bij BitreserveWanneer je maar voor kleine bedragen goud en zilver wilt aankopen en niet van plan bent om op korte termijn deze weer te met winst te verkopen, is het verstandiger om te gaan winkelen bij Bitreserve en fysiek digitaal goud koopt in de vorm Bitgold. Dit is een bijzondere revolutie op het gebied van het kopen en investeren in fysiek goud met behulp van het Bitcoin netwerk! Laat je vooroordelen varen en onderzoek deze zeer slimme optie om fysiek goud te bemachtigen voor elk bedrag, deze veilig op te slaan in Zwitserland en tevens onmiddelijk te gebruiken voor het verrichten van betalingen. Met Bitgold kun je bij elke winkelier die bitcoin accepteert , jouw koffie onmiddelijk via jouw goudvoorraad in Zurich betalen!  Voor meer informatie: Bitgold kopen.

Wil je alleen voor zeer kleine bedragen goud kopen en thuis in de kluis opslaan, dan zijn GoldDirect en Bitreserve niet altijd de beste opties. Bij kleine leveringen zijn de transportkosten gewoon te hoog en zijn de marginalen te klein.  In dat geval, vergelijk maar eens de prijzen van GoldDirect met andere bullion dealers in Nederland zoals GoldRepublicHolland Gold en Doijer en Kalff.

Een ander optie is om te investeren in Bitcoin. Bitcoin wordt beschouwd als het digitale goud in het tijdperk van de internettechnologie van cryptovaluta en blockchains.

Gerelateerde artikels:

Referenties:

Lees verder

Alan Greenspan over goud en economische vrijheid

Alan Greenspan (New York 1926) is een zeer invloedrijke voorzitter geweest van de Federal Reserve. Hij werkte hier meer dan 19 jaar tussen 11 augustus 1987 tot en met 31 januari 2006. Hij zag onder zijn bewind vier verschillende presidenten voorbij zien komen: Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton, en George W. Bush. Alan […]

May 27, 2020
12 min

Is Bitcoin een piramidespel?

Lezers vragen wel eens of Bitcoin een piramidespel is. Hier zullen we dieper op ingaan en refereren naar een mooi geschreven verdiend artikel over waarom Bitcoin geen piramidespel is. Critici proberen doorgaans Bitcoin (BTC) op allerlei manieren in diskrediet te brengen. Een daarvan is door te zeggen dat het een piramidespel is, en die onflatteuze […]

May 25, 2020
2,5 min

Is Bitcoin betrouwbaar?

Is Bitcoin betrouwbaar, staat Bitcoin niet op losse schroeven? Bitcoin-sceptici zeggen maar al te graag dat Bitcoin niet betrouwbaar is en door niets wordt gedekt, zoals sommige valuta’s voorheen door goud werden gedekt. Ze beschouwen het als een digitale droom, een illusie die op niets gebaseerd is. Als we echter de fundamentele principes van Bitcoin […]

May 19, 2020
4,5 min