cardano

LINE LINK network – token & crypto ecosysteem

Feb 6, 2020
Aanbieding: 

Tech Giant Line bereidt zich voor op lancering nieuwe crypto asset voor 700.000.000 gebruikers in Japan.

line

Inderdaad, crypto adoptie zal worden klaargestoomd voor een grote mainstream push in 2020 door tech gigant Line. De social messaging krachtpatser beschikt over een gratis app voor een aantal mobiele apparaten waarmee meer dan 700 miljoen mensen teksten, afbeeldingen, video en audio kunnen versturen. Verder beschikt het over een betalingsoplossing LINE PAY met een mPoS oplossing voor de detailhandel. Daardoor is het Line gelukt het grootste messenger-platform in Japan te worden – en nu wil het een heel crypto ecosysteem bouwen.

Line zal haar crypto asset “Link” lanceren voor de handel op de Japanse markten. Dit gebeurt al in april. Link is een algemene nutsvoorziening (utility token) die volgens het bedrijf gebruikt kan worden voor een breed scala aan diensten. Gebruikers zullen in staat zijn om Link te verdienen door middel van mobiele apps op het platform.

“De DApp ontwikkelaars geven beloningen aan donateurs in de vorm van LINK, op basis van hun eigen beloningsbeleid. Als gebruikers eenmaal LINK hebben aangeschaft, kunnen ze het gebruiken voor verschillende voordelen zoals betalen voor verschillende dingen binnen de dienst. DApp ontwikkelaars kunnen zo weer de LINK-inkomsten herverdelen, waardoor een opwaartse spiraal ontstaat. In de exchange kunnen gebruikers LINK veranderen in fiat geld of andere cryptocurrencies.”

In de eerste instantie begon Link in oktober 2018 te handelen op BitBox, de digitale beurs van Line. Deze was beschikbaar voor handelaren wereldwijd, met uitzondering van de VS en Japan. Line zegt van plan te zijn om Link tokens in te voeren in overeenstemming met de regels die zijn vastgesteld door de Japan Virtual Currency Exchange Association.

Dat is een opzichzelfstaand mechanisme dat officieel is gesanctioneerd door het Japanse Financial Services Agency om toezicht te houden op de crypto-industrie, door de markt transparant te houden en het anti-witwasbeleid en de veiligheidsprotocollen af te dwingen.

Naar verluidt is Line bezig met het opzetten van een nieuw systeem ter voorbereiding op de invoering van de Link token in Japan. De exacte lanceringsdatum van deze token zal in een aparte aankondiging worden bevestigd.

Gerelateerde artikels:

Bron: DailyHodl

P.S. De LINE token LINK, heeft niets te maken met de LINK token van het ChainLink project.

Lees verder

Ayn Rand over geld, kapitalisme en collectivisme

Ayn Rand, geboren als Alisa Zinovjevna Rosenbaum in Rusland (Sint-Petersburg, 2 februari 1905 – New York, 6 maart 1982) was een Russisch-Amerikaans romanschrijfster en filosofe. Ze was de grondlegster van het objectivisme, een filosofische stroming die veel weerklank kreeg in de Verenigde Staten. Vooral haar boeken Atlas Shrugged (1957) en The Fountainhead (1943) zijn nog steeds […]

Jun 5, 2020
5,5 min

Ryan Radloff over Bitcoin

CEO van Kingdom Trust ziet Bitcoin als een digitale vorm van de Oostenrijkse school. Ryan Radloff, de CEO van de Amerikaanse custodian Kingdom Trust, is enthousiast over Bitcoin en ziet deze cryptovaluta als een vorm van de Oostenrijkse school, een economische stroming. Radloff zelf is een HODL’er, maar ook het bedrijf Kingdom Trust toont zich […]

Jun 2, 2020
1,5 min

Waarom is Bitcoin geen verspilling van energie?

Er wordt vaak gezegd dat Bitcoin-mining een verspilling van elektriciteit is. Die uitspraak is echter gebaseerd op de aanname dat het niets oplevert. Als we echter kijken naar het potentieel van Bitcoin, zien we dat het niet weggegooide elektriciteit is, maar dat mining een belangrijk proces waardoor bitcoin als absoluut schaars, onkraakbaar en onvervreemdbaar geld […]

Jun 1, 2020
1,5 min