Binance Lite Australia

Mar 20, 2019

Wil je met contant geld in Australië bitcoins kopen? Het is nu mogelijk geworden. Binance heeft een nieuwe Bitcoin dienstverlening gelanceerd in Australië: Binance Lite Australia. Het gaat om een cash-to-bitcoin dienstverlening waarbij iedereen met Australische dollars bij meer dan 1300 krantenkiosken en tabakswinkels in Australië bitcoins kan kopen.

De Binance exchange heeft dit voor elkaar gekregen door de oprichting van een dochteronderneming, InvestbyBit, die onafhankelijk als een makelaar opereert en met de respectieve winkels in Australië samenwerkt. Er wordt dan ook voor deze Binance Lite dienst een commissie van 5 % gerekend.

Hoe werkt de Binance Lite dienstverlening?

1. Een klant zal eerst online een Bitcoin bestelling moeten plaatsen op de Binance Lite site. Hier zal de klant de benodigde persoonlijke gegevens moeten opgeven en een Bitcoin wallet adres voor het kunnen ontvangen van de bestelde bitcoins.
2. Vervolgens stort de klant het benodigde contant geld in AUD bij de winkelier.
3. De bestelling wordt door de winkelier bevestigd en de bestelde bitcoins zullen binnen een aantal minuten in de Bitcoin wallet verschijnen.

Binance hoopt hiermee crypto en Bitcoin adoptie te versterken in Australië. De bedoeling is om meerdere winkeliers te betrekken en ook meerde cryptovaluta toe te voegen.

Gerelateerde artikels:

 • Wat is Binance precies? Binance bedrijfsprofiel.
 • Bitcoin adoptie in Argentinië
 • Bitcoin adoptie in Venezuela
 • ————————-
  Bronvermelding:
  Binance Blog

  Lees verder

  Alan Greenspan over goud en economische vrijheid

  Alan Greenspan (New York 1926) is een zeer invloedrijke voorzitter geweest van de Federal Reserve. Hij werkte hier meer dan 19 jaar tussen 11 augustus 1987 tot en met 31 januari 2006. Hij zag onder zijn bewind vier verschillende presidenten voorbij zien komen: Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton, en George W. Bush. Alan […]

  May 27, 2020
  12 min

  Is Bitcoin een piramidespel?

  Lezers vragen wel eens of Bitcoin een piramidespel is. Hier zullen we dieper op ingaan en refereren naar een mooi geschreven verdiend artikel over waarom Bitcoin geen piramidespel is. Critici proberen doorgaans Bitcoin (BTC) op allerlei manieren in diskrediet te brengen. Een daarvan is door te zeggen dat het een piramidespel is, en die onflatteuze […]

  May 25, 2020
  2,5 min

  Is Bitcoin betrouwbaar?

  Is Bitcoin betrouwbaar, staat Bitcoin niet op losse schroeven? Bitcoin-sceptici zeggen maar al te graag dat Bitcoin niet betrouwbaar is en door niets wordt gedekt, zoals sommige valuta’s voorheen door goud werden gedekt. Ze beschouwen het als een digitale droom, een illusie die op niets gebaseerd is. Als we echter de fundamentele principes van Bitcoin […]

  May 19, 2020
  4,5 min