bitcoin koers

Bitcoin kopen met Paypal?

LiberBits Media
Nov 22, 2019
Aanbieding: 
bitcoins kopen met paypal

Bitcoins kopen met PayPal is niet op veel plaatsen mogelijk, bovendien komt het met flinke conversiekosten. Paypal is niet Bitcoin vriendelijk. PayPal heeft een anti-crypto trade policy. Je mag geen crypto’s kopen en verhandelen vanaf je PayPal account. Wanneer je met PayPal bitcoins wilt kopen, kun je de volgende opties overwegen die naar alle waarschijnlijkheid geen problemen zullen opleveren.

Bitcoin kopen met PayPal – de opties:

We beginnen met de beste manier om bitcoins te kopen met PayPal.

  • Ten eerste is er eToro. eToro biedt een handelsplatform aan, maar geen bitcoin wallets. eToro beheert de bitcoins voor de gebruiker en de gebruiker kan de bitcoins niet versturen naar een externe wallet. In ieder geval, je kunt een eToro handelsrekening van euro’s voorzien met behulp van PayPal en vervolgens daar bitcoins kopen.
  • Ten tweede, is er Paxfull. Dit een uitgebreide P2P-marktplaats waar je bitcoins kunt verhandelen over de hele wereld voor meer dan 100 verschillende betalingsmethodes. Hier is het ook mogelijk om met PayPal bitcoins te kopen.
  • Ten derde, is er de VirWox exchange. Hier kun je met PayPal euro’s op je rekening storten en daarvoor Linden Dollars kopen. Vervolgens kun je deze weer verkopen voor bitcoins.
  • Ten vierde, zijn er verschillende CFD-makelaars, waaronder Plus500, waar je met Paypal je rekening kunt voorzien met euro’s om vervolgens Bitcoin CFD-contracten te verhandelen. Je koopt hier geen bitcoins, maar speculeert puur op de Bitcoin koers en pakt rendement in euro. Het probleem is echter dat de meeste speculanten (meestal 80 %>) hier geld verliezen.
  • Bitpanda had eerder de mogelijkheid om via Amazon Vouchers de rekening te voorzien van euro’s. Deze vouchers konden op de Duitse Amazon met PayPal worden gekocht. Dit is niet meer mogelijk.

Conclusie

bitcoin kopen met PayPal

Met PayPal kun je niet direct bitcoins kopen. Het gaat allemaal met een omweg. De beste en makkelijkste optie is om eToro te gebruiken. Paxfull is zeker ook een interessante optie wanneer je de tijd hebt om dit unieke P2P-handelsplatform te leren kennen. Het aller beste is om je PayPal balans terug te storten naar je bankrekening. Wanneer het geld op je bankrekening staat kun je vervolgens gratis en direct met iDEAL storten op Bitvavo. Dit is een Nederlandse Bitcoin exchange waar je goedkoop bitcoin kunt kopen.

Ten slotte, de concurrent van PayPal, Skrill heeft een crypto-vriendelijk beleid en beidt veel meer mogelijkheden. Het is makkelijk om met Skrill bitcoins en andere crypto’s te kopen, onder meer bij Skrill zelf aangezien ze een eigen crypto exchange hebben ingebouwd. Voor meer informatie: Skrill Review.

Leer alles over Bitcoin!

Waarom en hoe kun je het beste bitcoins kopen?

Lees verder

De Dollar Milkshake Theory en het tekort aan dollars?

In dit artikel zal de Dollar Milkshake Theory worden besproken in het kader van de volgende schuldencrisis, een monetaire reset en Bitcoin. Deze controversiële theorie is ontwikkeld door de vermogensbeheerder Brent Johnson. Brent is de uitvoerend directeur van Santiago Capital, een beleggingsfonds met een specialisatie in goud. De probleemstelling Brent Johnson was verbaasd dat de […]

LiberBits
Mar 27, 2020
7 min

Wat is een goed alternatief voor goud?

Tijdens crisistijden neemt de vraag naar goud in de vorm van gouden munten en goudbaren flink toe. Goud is een van de meeste veilige en conservatie beleggingen die iemand kan maken tegen inflatierisico’s veroorzaakt door het monetaire beleid van centrale banken. Toegenomen inflatierisico’s door het monetaire en fiscale beleid De coronacrisis dreigt een globale economische […]

LiberBits
Mar 25, 2020
3 min

De Digital Dollar – de CBDC van de Federal Reserve!

Never waiste a good crisis. Het is bekend geworden dat de Amerikaanse Federal Reserve een digital dollar zal uitgeven en beheren door het federale systeem van reservebanken. Deze digitale dollar is een zogenaamde Central Bank Digital Currency (CBDC) en een nieuwe digitale monetaire basis voor de Amerikaanse bevolking. Deze zal direct naar die Amerikaanse burgers […]

LiberBits
Mar 26, 2020
5 min