bitmart

Bitcoin Revolution Software Scam

May 28, 2020
Aanbieding: 

De Bitcoin Revolution software wordt uitgegeven door Next Trade Ltd, een postbus bedrijf op het eiland Vanuatu die verder de betalingen verwerkt door een Bulgaars bedrijf. Alleen deze feiten zijn voldoende om deze software niet te gebruiken.

De Bitcoin Revolution claims

Het gaat om Bitcoin trading software die is gebaseerd op een algoritme die 99 % accuraat is. Bovendien claimt het programma 0,01 seconde de markt vooruit te lopen! Inderdaad dit magische Bitcoin Revolution programma pretendeert te weten welke trade wanneer het beste kan worden uitgevoerd voordat de markt is gestart.

De Bitcoin Revolution software doet alles automatisch voor de gebruiker die inderdaad slapend rijk schijnt te worden. De nep-recensies en winstmeldingen van overgelukkige klanten geven hier blijk van. Er zijn nog vele andere buitensporige claims en Bitcoin Revolution maakt graag gretig misbruik van afbeeldingen en video’s van verschillende beroemdheden om de software te promoten zonder toestemming. Hieronder is een video over de Bitcoin Revolution scam:

Trouwens, het is belangrijk om te beseffen dat deze oplichting in verschillende merken en namen kan voorkomen, waaronder Bitcoin Trader, Bitcoin Circuit, Bitcoin Formula enz.

Conclusie over Bitcoin Revolution, Formula, Trader etc.

Er zijn helaas heel veel oplichters die uitgebreide verhaaltjes publiceren om mensen daarmee financieel op te lichten. Elke website met de naam Bitcoin + fancy woord en buitensporige claims voor snel en gegarandeerd succes is oplichterij. Bitcoin Trader, Bitcoin Circuit, Bitcoin Formula, Bitcoin Profit en Bitcoin Revolution is pure oplichting.

Het is jammer dat veel mensen er in trappen en geloven in de buitensporige claims die worden gemaakt door Bitcoin Revolution. Neem dan ook geen contact op met deze oplichters! Laat je niet voor de gek houden! Bitcoin Revolution is een scam en het handelen met bitcoins is uiterst risicovol. De meeste mensen verliezen veel geld met het handelen in Bitcoin. De beste manier om geen verlies te lijden met Bitcoin is door het toepassen van een eenvoudige Dollar-Cost-Averaging aankoopstrategie.

Wil je meer weten over hoe je het beste bitcoins kunt kopen? Wil je oplichters en onnodige verliezen vermijden? Lees dan onze klassieke Bitcoin koopgids.

Hoe kan ik het beste bitcoins kopen?

Lees verder

Alan Greenspan over goud en economische vrijheid

Alan Greenspan (New York 1926) is een zeer invloedrijke voorzitter geweest van de Federal Reserve. Hij werkte hier meer dan 19 jaar tussen 11 augustus 1987 tot en met 31 januari 2006. Hij zag onder zijn bewind vier verschillende presidenten voorbij zien komen: Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton, en George W. Bush. Alan […]

May 27, 2020
12 min

Is Bitcoin een piramidespel?

Lezers vragen wel eens of Bitcoin een piramidespel is. Hier zullen we dieper op ingaan en refereren naar een mooi geschreven verdiend artikel over waarom Bitcoin geen piramidespel is. Critici proberen doorgaans Bitcoin (BTC) op allerlei manieren in diskrediet te brengen. Een daarvan is door te zeggen dat het een piramidespel is, en die onflatteuze […]

May 25, 2020
2,5 min

Is Bitcoin betrouwbaar?

Is Bitcoin betrouwbaar, staat Bitcoin niet op losse schroeven? Bitcoin-sceptici zeggen maar al te graag dat Bitcoin niet betrouwbaar is en door niets wordt gedekt, zoals sommige valuta’s voorheen door goud werden gedekt. Ze beschouwen het als een digitale droom, een illusie die op niets gebaseerd is. Als we echter de fundamentele principes van Bitcoin […]

May 19, 2020
4,5 min