eos exchange

Beleggen in EOS?

Apr 7, 2018
Aanbieding: 

Waarom zou ik beleggen in EOS tokens? 

beleggen in eosEOS blokchain platform met de EOS.IO software ontwikkeling is een van de belangrijkste crypto projecten die op 1 Juni zal worden gelanceerd. Er zijn zeer hoge verwachtingen over het platform en de EOS.IO Dawn software. EOS belooft een aantal belangrijke beperkingen van Bitcoin en vooral Ethereum te overwinnen. In dit artikel, zal ik mijn persoonlijke mening geven over waarom een belegging in EOS interessant kan zijn. Het is geen beleggingsadvies. Gebruik deze informatie als een startpunt voor eigen onderzoek.

Hier volgen een aantal belangrijke punten waarom het investeren in EOS veel rendement kan opleveren.

  • EOS is een nieuw project dat is opgestart door Daniel Larimer. Daniel Larimer is een briljante blockchain ontwikkelaar, waarschijnlijk de beste. Hij heeft met succes uitstekende blockchain projecten gelanceerd: Bitshares, Graphene en Steemit. Dan Larimer doet ook alles vanuit een gezonde visie en een humanistische doelstelling:  “to find free market solutions to secure life, liberty, and property for all.” Hij is niet alleen briljant maar ook een visionair. Voor meer informatie: Wie is Dan Larimer?
  • EOS heeft de steun van de meest bekende durfkapitalisten zoals Yunbi, Fenbushi Capital en Blockchain Capital. De EOS ICO is een jaar lang waarbij de distributie van de EOS tokens gelijkmatig kan worden verspreid over zo veel mogelijk token houders en tevens een enorm kapitaal kan worden opgehaald om de EOS gemeenschap te ontwikkelen en het eco-systeem op te bouwen door onder andere te investeren in EOS blockchain applicaties met behulp van EOS VC. Het project wordt ontwikkeld door Block One. Dit bedrijf zal de EOS platform als open source software gratis ter beschikking stellen. Ze zullen zelf EOS niet zelf uitrollen of lanceren. Iemand van de EOS gemeenschap zal dit moeten gebeuren. EOS zal spontaan door mensen die EOS willen gaan gebruiken worden gelanceerd.
  • De EOS blockchain wordt door een speciaal ontwikkelde Delegated Proof-of-Stake consensus algoritme ongelimiteerd schaalbaar, makkelijker en bestuurbaar met een blokketenarchitectuur die miljoenen transacties per secondes kan verwerken. Voor meer informatie: wat is EOS?
  • De EOS blockchain kent geen transactiekosten en is gratis om te gebruiken.
  • De EOS blockhain kan zonder problemen worden verbeterd door het toevoegen van nieuwe software upgrades.
  • De EOS blockchain en wallets zullen veel makkelijk te gebruiken zijn waarbij onder andere de publieke adressen kunnen worden omgezet naar menselijk makkelijk leesbare namen. Transacties kunnen makkelijk worden beheerd, uitgesteld of geannuleerd! Het beheren van de EOS tegoeden zal makkelijker en flexibeler zijn in vergelijking met andere cryptovaluta.
  • Een stake in EOS tokens representeert virtueel ontwikkelingsvastgoed voor het gebruik van systeembronnen door Dapp ontwikkelaars. Ontwikkelaars hebben systeembronnen nodig voor het draaien en ontwikkelen van de Dapps. Hoe meer Dapps er worden ontwikkeld en uitgerold hoe groter de vraag naar EOS tokens om meer gebruiksrechten te krijgen. Verdere groeiende populariteit van het EOS.IO ontwikkelingsplatform zal de vraag naar de EOS tokens verder versterken. Er wordt al gesproken over de ontwikkeling van een huurmarkt voor EOS tokens. Ontwikkelaars kunnen dan EOS tokens huren voor een bepaalde tijd om een Dapp project te ontwikkelen en te testen.
  • De ERC-20 tokens van het Ethereum netwerk die tijdens token sales en initial coin offerings zijn uitgebracht geworden door nieuwe start-ups, kunnen makkelijk verhuizen naar EOS.io.
  • Het EOS.io platform zal zonder problemen nieuwe blockchain start-ups kunnen huisvesten. Het is goed mogelijk dat EOS.IO meer en meer gebruikt zal worden voor ICO’s.
  • De ontwikkeling van EOSIO software gaat goed vooruit! Luister en kijk hieronder maar eens naar Dan Larimer waar hij spreekt over het EOS project en vragen beantwoord die zijn opgesteld door leden van de EOS gemeenschap:

Dit zijn de belangrijkste punten die aangeven waarom het beleggen in EOS zeer interessant kan zijn. Aangezien het gaat om een Delegated Proof-of-Stake consensus algoritme zal iedereen moeten beschikken over zijn eigen stake van EOS tokens om aan de slag te gaan met het platform. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek voordat je beslist om in EOS te investeren.

Risico’s met het investeren in EOS tokens?

Het probleem met het beleggen in EOS is dat de EOS tokens gebaseerd zijn op de ERC-20 protocol van Ethereum. EOS is nog niet klaar en uitgerold. De EOS tokens zijn daardoor geen onderdeel van het EOS platform en zullen moeten worden toegekend aan de EOS blockchain. Het belangrijkste risico is dat je tokens op een crypto exchange laat staan die je niet zal assisteren bij het verhuizen en van deze tokens naar de EOS blokketen. Het is goed oppassen! Binance zal deze dienstverlening wel verlenen aan haar klanten. In ieder geval, wil je EOS tokens kopen, lees dan het artikel:

 

Lees verder

Waarom is Bitcoin geen verspilling van energie?

Er wordt vaak gezegd dat Bitcoin-mining een verspilling van elektriciteit is. Die uitspraak is echter gebaseerd op de aanname dat het niets oplevert. Als we echter kijken naar het potentieel van Bitcoin, zien we dat het niet weggegooide elektriciteit is, maar dat mining een belangrijk proces waardoor bitcoin als absoluut schaars, onkraakbaar en onvervreemdbaar geld […]

Jun 1, 2020
1,5 min

Alan Greenspan over goud en economische vrijheid

Alan Greenspan (New York 1926) is een zeer invloedrijke voorzitter geweest van de Federal Reserve. Hij werkte hier meer dan 19 jaar tussen 11 augustus 1987 tot en met 31 januari 2006. Hij zag onder zijn bewind vier verschillende presidenten voorbij zien komen: Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton, en George W. Bush. Alan […]

May 27, 2020
12 min

Is Bitcoin een piramidespel?

Lezers vragen wel eens of Bitcoin een piramidespel is. Hier zullen we dieper op ingaan en refereren naar een mooi geschreven verdiend artikel over waarom Bitcoin geen piramidespel is. Critici proberen doorgaans Bitcoin (BTC) op allerlei manieren in diskrediet te brengen. Een daarvan is door te zeggen dat het een piramidespel is, en die onflatteuze […]

May 25, 2020
2,5 min